Naar de inhoud

U bent hier

Zuurdesembrood en focaccia voor beginners -nog 4 plaatsen-

Is het voor jou ook niet gemakkelijk om een lekker, luchtig, voedzaam zuurdesembrood te maken? Ik wil er je graag alles over leren, leer in deze workshop de wereld van de zuurdesem kennen. Je gaat naar huis met een schat aan kennis zodat je met succes thuis een eigen, natuurlijk desembrood en focaccia kan maken. 

Ik geef je alle info mee op een uitgebreide cursus, de info die ik graag gekregen had bij mijn start in de zuurdesemwereld. Je leert hoe je een desem bewaart en verzorgt. We doorlopen alle stappen en maken elk twee, lekkere grote zuurdesembroden en een focaccia. 

Je oefent het opbollen, vormen en bakken van je brood. Je krijgt tips mee om thuis een brood in je eigen oven te bakken. We zitten niet stil, tijdens deze workshop is het handen in het deeg, zo leren we het meest! Bereid je voor op een drukke, leerrijke dag. Je krijgt van mij een dikke cursus van 41 pagina’s met duidelijke richtlijnen voor de broden en heel wat theorie. We overlopen wat belangrijk is om te weten waarom je brood thuis op een bepaalde manier reageert en hoe je het aanpast naar jouw wensen en werktijden. 

‘s Middags trakteer ik je graag op een lekkere, gezonde lunch met een ‘bread tasting’, je proeft minstens 3 verschillende soorten zuurdesembrood met veggie beleg, chutney, zure groentjes.. alles ‘homemade’. 

Natuurlijk kan je de ganse dag genieten van homemade limonade, koffie en/of thee.

Niveau: voor (absolute) beginners


Inbegrepen:
*Alle ‘Bio-ingrediënten
*Homemade drankjes zoals gemberprik of zelfgemaakte limonade, koffie of thee.
*Uitgebreide lunch met homemade, biologisch beleg en tasting van verschillende broden
*2 zuurdesembroden van ong. 850g en een focaccia
*een desemstarter om thuis je eigen brood mee te maken
*gestructureerde uitgewerkte, cursus met super veel tips (33 pg)
*enthousiaste lesgeefster die spreekt met kennis van zaken en vertelt over haar eigen weg van vallen en opstaan met zuurdesembrood

Prijzen

Basistarief : € 135

Locatie

OORD
Neerlintersesteenweg 9
3470 Kortenaken

Wanneer

Op Vrijdag 17 mei 2024 van 09:30 tot 18:00

Organisatie

Ann Koekepan

Reservaties

Links

Zuurdesembrood en focaccia voor beginners -nog 4 plaatsen-