Op donderdag 22 december 2022 vindt de eerste editie plaats van “Santa Run & Walk”. Je wandelt of loopt 6 km tussen het gemeentehuis in Bekkevoort (= start) en de sporthal in Kortenaken (= finish) in een heuse kerstsfeer.

Dompel je onder in een sportieve kerstsfeer

Er is heel wat (kerst)beleving onderweg. Je kan zelf hiertoe je steentje bijdragen door je te verkleden. Bovendien maak je dan nog kans op de prijs voor de meest origineel verklede kerstman, -vrouw en -elfje. Sowieso krijgen de deelnemers allemaal een leuke kerstmuts en ook een drankbon. Aan de finishzone wordt een winterdorpje gemaakt waarbij er kinderanimatie (disco, ballonplooier, grimeren) is vanaf 18 uur. De kinderen zullen op de foto kunnen met de enige echte kerstman!

Praktische info

  • Wanneer? Donderdag 22 december 2022, start om 19 uur.
  • Startpunt? Deelnemers parkeren hun voertuig aan Sporthal De Vruen om dan per shuttlebus naar het gemeentehuis van Bekkevoort gebracht te worden. De bussen zijn ter beschikking vanaf 17.30 uur tot 18.45 uur*
  • Deelnameprijs? € 3 bij voorinschrijving, € 5 bij daginschrijving en -12 jaar gratis.

* De laatste bus vertrekt om 18.45u maar we roepen op om niet te wachten tot de laatste bus. Indien er deelnemers afgezet kunnen worden door personen die niet deelnemen aan de Santa Run rechtstreeks in Bekkevoort, mag uiteraard ook.

 

Ontdek het parcours Schrijf je nu in!
Laatste nieuws 22/12 – Santa Run & Walk