Net als voor de lentebooster, zullen ook voor de herfstbooster beide vaccinatiecentra in Zuidoost Hageland de deuren openen. Zo kunnen alle inwoners in hun vertrouwde vaccinatiecentrum terecht voor hun herfstprik. De inwoners van Kortenaken kunnen terecht in het vaccinatiecentrum van Tienen.

De herfstcampagne start in september met de meest kwetsbaren, dit zijn de mensen met een verzwakt immuunsysteem en de 65+’ers. De eerstelijnszorgprofessionals komen samen met deze groep aan bod. Nadien volgt de rest van de volwassen bevolking, want alle volwassenen die een basisvaccinatie tegen Covid-19 gekregen hebben, worden uitgenodigd voor deze boostercampagne.

De uitnodigingen voor de herfstbooster worden vanaf eind augustus verstuurd. In de brief zal een code staan waarmee iedereen een vaccinatiemoment naar keuze kan kiezen. Zo kunnen partners, buren, familieleden, … gelijktijdig naar het vaccinatiecentrum komen. Als het niet lukt om zelf een afspraak te maken, kan er weer een beroep gedaan worden op onze helpdesks. Wacht echter wel tot ontvangst van de uitnodiging per post of digitaal via ebox/mijnburgerprofiel om contact op te nemen.

Laatste nieuws Herfstcampagne in vaccinatiecentrum Tienen