Het infoblad en de PlussersPost worden voortaan samen uitgebracht onder de naam “KortenakeNU”. Binnen deze nieuwe stijl willen we meer mensen aan het woord laten. In de week van 17 februari valt de eerste editie in de bus. Of lees nu al online.

Na 46 edities in de vorige stijl, was het tijd voor vernieuwing en verfrissing. Uit een enquête bleek dat er vanuit de lezers een behoefte was aan meer mensen in de kijker. Daarom kiezen we nu voor een meer dynamische magazinestijl waarin we de informatieve boodschap brengen vanuit het perspectief van onze inwoners. KortenakeNU omvat zowel de informatie uit het infoblad als de PlussersPost. We blijven dan ook rekening houden met de leesbaarheid en toegankelijkheid voor alle doelgroepen.

De naam werd gekozen via een wedstrijd: deze inzending van Romain Nagels sprong meteen in het oog. KortenakeNU verwijst enerzijds naar het actuele nieuws uit onze gemeente: Kortenaken NU. Anderzijds zetten we mensen in de kijker: Kortenaken U. Een dubbele betekenis die het nieuwe magazine goed omschrijft.

Meer info: Dienst Communicatie – 011 58 62 62 – communicatie@kortenaken.be

Laatste nieuws Infoblad en PlussersPost worden KortenakeNU