De gemeente is op zoek naar gemotiveerde personen (M/V) om te werken als zaalwachter in sporthal de Vruen

Verenigingswerker:
de gemeente stelt een poule samen van verenigingswerkers. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je minstens 4/5 werken, gepensioneerd of zelfstandige in hoofdberoep zijn. Dan mag je 510 € per maand of 6130 € per jaar onbelast bijverdienen. Meer info over de voorwaarden om te werken als verenigingswerker kan je terugvinden op www.verenigingswerk.be

Profiel:
Je  beschikt over het talent om mensen open te ontvangen. Behulpzaamheid en zin voor initiatief combineer je met een positieve ingesteldheid, want bezoekers verder helpen is aan de orde van de dag. Tot slot hebben we aan jou ook een aangename, communicatieve collega en bovenal een teamspeler om het met sporttermen uit te drukken.

Attitudes: flexibel, inzet en zin voor verantwoordelijkheid, sportminded, aandacht voor veiligheid, respect voor afspraken, loyaal, zelfstandig, hulpvaardig

Takenpakket:   Toezicht op gebruik sportinfrastructuur
Controle op netheid sportinfrastructuur (na het laatste uur bezetting borstelen + onderhoud van het eigen bureau)
Controle en opvolging van sportmateriaal
Instaan voor de veiligheid van de accommodatie

Wij bieden je:
• een werkopdracht op zaterdag en/of op zondag met degelijke verloning.
• een dynamische, creatieve en moderne werkomgeving
• mogelijkheid van job invulling met eigen accenten
• een afwisselende job waarbij je kan meewerken aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Kortenaken

Tewerkstelling: Bereid zijn om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf 21 september 2019. In overleg met de sportdienst wordt er een werkschema opgesteld waarbij de weekends ingevuld worden met verschillende verenigingswerkers.

Interesse? Geïnteresseerden kunnen zich per mail kandidaat stellen tot en met 17 september 2019 (sportdienst@kortenaken.be). Meer informatie m.b.t. de invulling van de functie van verenigingswerker kan je bekomen via de sportdienst (sportdienst@kortenaken.be).

Laatste nieuws Vacature zaalwachter Sporthal De Vruen