Hou je ervan om een glimlach op iemands gezicht te toveren? Heb je een luisterend oor en sla je graag een praatje? Dan heeft het OCMW de perfecte tijdsbesteding voor jou!

Wij zoeken enthousiaste, hartelijke en sociale mensen die verjaardagsbezoekjes willen brengen aan de 75-plussers in onze gemeente. Elk jaar, in de periode van hun verjaardag brengen we een bezoekje. We nemen een geschenk mee en leggen ons oor te luisteren om te zien of er andere behoeftes zijn waarmee het OCMW kan helpen.

Hoe werkt het?

Tweemaandelijks houden we een vergadering met alle vrijwilligers. Je kiest zelf hoeveel verjaardagsbezoekjes je wilt doen. Je kan ervoor kiezen om enkel mensen in jouw buurt een bezoekje te brengen of om de grenzen van de gemeente af te tasten. Op deze vergaderingen krijg je de cadeautjes mee voor de mensen waarbij je op bezoek gaat. Je krijgt ook de kans om eens te overleggen met andere vrijwilligers en met de mobiele ambtenaar van het OCMW.

Voel je je geroepen om deel uit te maken van onze zeer fijne vrijwilligersploeg of heb je nog vragen? Neem dan snel contact op met de mobiele ambtenaar via 011 49 03 53 of kevin.soenens@kortenaken.be.

 

 

Laatste nieuws Verjaardagsbezoekjes: vrijwilligers gezocht!