Op 11 november organiseren we normaal onze jaarlijkse ‘Kortenaken Wandeltocht’. Dit jaar zou je onder de vorm van ‘Hapje Stapje’ onderweg kunnen genieten van verschillende lekkernijen. Helaas kan deze wandeling door de geldende coronamaatregelen niet doorgaan zoals gepland.

Maar niet getreurd! Wij hebben een leuk alternatief voorzien, namelijk ‘Zoekje, Stapje’. Vanaf 6 november kan je gedurende een maand lang een wandel(zoek)tocht doen met je eigen bubbel. Aan één kapelletje onderweg is er een leuke opdracht verstopt. De oplossing hiervan mag je mailen naar vrijetijd@kortenaken.be en dan zal je van ons een leuke verrassing krijgen.

Graag geven we jullie nog wat praktische informatie mee. Er zijn 2 wandelingen, een van 7 km en een van 12 km. De 2 wandelingen vertrekken en eindigen aan de sporthal in Waanrode, maar je kan op elk punt van de route inpikken. Zo geven we jullie de kans om de wandeling te doen wanneer het jullie uitkomt en vermijden we een grote drukte. Inschrijven voor de wandeling is niet nodig. De wandelingen zijn niet toegankelijk voor buggy’s en rolstoelen.

De route is niet afgepijld, maar is te vinden op de kaartjes hieronder.
Inwoners die niet beschikken over printmogelijkheden, mogen mailen naar vrijetijd@kortenaken.be en kunnen dan een plannetje op het gemeentehuis komen afhalen.

Daarnaast kan je via onderstaande linken ook de routes via routeyou.be downloaden.

Meer info: dienst Vrije Tijd – vrijetijd@kortenaken.be – 011 58 62 62

Volg de wandeling via gps.

Volg de wandeling via gps.

Laatste nieuws ‘Zoekje, Stapje’ als alternatief voor ‘Hapje, Stapje’