Vul hier je contactgegevens in zodat wij de meest essentiële informatie met jou als ondernemer kunnen communiceren. De gemeente wil deze informatie ook graag bekendmaken in de vorm van een ondernemersgids. In eerste instantie zal deze gids in digitale vorm worden uitgebracht, via de gemeentelijke website. In 2021 brengen we een gedrukte ondernemersgids uit. Hiervoor hebben we je toestemming nodig.

Schrijf je hier ook in voor deelname aan de ‘Kortenaken Cadeaubon’. Met deze geschenkbon kan men binnenkort aankopen doen bij de deelnemende handelaars in de gemeente.

De persoonsgegevens die je hierbij verstrekt, worden verwerkt door het gemeentebestuur van Kortenaken, Dorpsplein 35, 3470 Kortenaken. Zij worden verwerkt conform de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van 27 april 2016. Wij verwerken de opgegeven persoonsgegevens enkel voor het doeleinde waarvoor ze worden ingezameld en enkel zolang dit nodig is. Je hebt het recht tot inzage, verbetering en – indien mogelijk – verwijdering van deze gegevens. Meer informatie over hoe wij jouw privacy waarborgen kan je terugvinden in ons privacybeleid: https://www.kortenaken.be/beleid—bestuur/privacyverklaring/privacyverklaring-gemeentebestuur . Een papieren versie van deze privacyverklaring is te verkrijgen aan het onthaal van het gemeentehuis. Voor meer info: 011 58 62 62 – privacy@kortenaken.be.

Ondernemer