Heibos wordt eibos


Update: alle beschikbare plaatsen zijn uitverkocht. Wil je graag op de reservelijst komen? Stuur dan een mailtje naar vrijetijd@kortenaken.be.

Op zaterdag 3 april zal de dienst Vrije Tijd het trainingscentrum van de paashaas openen voor kinderen en hun gezin. Het Heibos in Hoeleden wordt voor 1 dag het Eibos. Met de eigen gezinsbubbel kunnen kinderen per tijdslot een wandeling maken waarbij ze op verschillende locaties een paashaas tegenkomen die met hen een leuke activiteit doet. Wil jij graag wortelwerpen met de paashaas? Of doe je liever een paashaasrace? In het trainingscentrum van de paashaas kan het allemaal!

Er zijn 2 routes voorzien. De eerste route is ongeveer 1,5 km en is bedoeld voor de kleinste konijntjes. De iets grotere hazen kunnen hier een extra lus maken zodat ze een wandeling van 4 km kunnen doen. Er worden 5 stopplaatsen voorzien: 3 op de korte route en 2 extra stops op de lange route.

Wanneer: zaterdag 3 april van 9 uur tot 17 uur
Waar: Pottelbergstraat Hoeleden (opgelet! De straat is voor het evenement enkelrichting van de Vaanstraat naar de Helstraat toe)
Inschrijven: Inschrijven kan via deze link. Het inschrijvingsgeld bedraagt € 2 per kind, volwassenen mogen gratis mee.

Jeugddienst

Liesbeth Andries

Dorpsplein 35
3470 Kortenaken

Tel 011 58 62 78
vrijetijd@kortenaken.be

Sinterklaas in Kortenaken


We zijn blij dat Sinterklaas Kortenaken niet vergeten is in 2020. Hieronder kan je zijn videoboodschap voor de brave kinderen van Kortenaken nog eens bekijken. Het zoeken van de pakjes vond plaats op 5 december 2020.

Op kamp in Kortenaken?


Kom jij met jouw vereniging op kamp in Kortenaken of in één van zijn deelgemeenten deze zomer? Dan vragen wij jou dit te melden aan onze diensten, zodat wij indien vereist, kunnen bijstaan.

Je kan het formulier downloaden en mailen naar jeugddienst@kortenaken.be of terug sturen naar Gemeente Kortenaken, Dorpstraat 35, 3470 Kortenaken.

Wij wensen jullie alvast een fantastisch kamp toe!

Download hier het meldingsformulier

Tent
Vrije tijd Jeugd