Piekfijn Hageland

Als je vragen hebt over de dienstencheques of je hebt nood aan een poetshulp dan kan je langskomen op het gemeentehuis op maandagavond van 18 uur tot 20 uur en op donderdagvoormiddag van 9 uur tot 12 uur. Je zal dan worden verdergeholpen door Ineke of Peter. Ze zijn die momenten ook telefonisch te bereiken op het nummer 011/58 62 75. Je kan hen mailen op het adres : dco@piekfijnhageland.be. In het kantoor in Tielt-Winge zijn ze elke dag te bereiken op het nummer 016/56 66 85.

  Op zoek naar huishoudhulp?

Dienstenbedrijf ‘Piekfijn’ is een poetsdienst voor particulieren in eigen gemeente. De betaling van de poetshulp gebeurt door middel van dienstencheques. Voor 1 dienstencheque betaal je € 9 (voor de eerste 400 dienstencheques), vanaf de 401ste dienstencheque betaal je € 10. Je mag maximum 500 dienstencheques bestellen per persoon met een maximum van 1000 dienstencheques per gezin. Je mag hiervoor de huishoudhulp 1 uur laten poetsen, wassen en strijken en/of maaltijden laten bereiden. Voor uitgaven gedaan vanaf 1 januari 2014 is het aftrekbaar bedrag beperkt tot € 1400 per persoon per jaar. Een dienstencheque kost je dan nog € 6,30.

Je kan je gebruikersnummer aanvragen via www.dienstencheques-rva.be. Op deze site vind je ook verdere informatie over de werking van de dienstencheques. Wij rekenen verder geen andere kosten aan!

Wonen & omgeving Ondernemen & werken Dienstencheques