Info voor Kortenaakse ondernemers


Vul hier je contactgegevens in zodat wij de meest essentiële informatie met jou als ondernemer kunnen communiceren. Hiervoor hebben we je toestemming nodig.

Schrijf je hier ook in voor deelname aan de ‘Kortenaken Cadeaubon’. Met deze geschenkbon kan men aankopen doen bij de deelnemende handelaars in de gemeente.

De persoonsgegevens die je hierbij verstrekt, worden verwerkt door het gemeentebestuur van Kortenaken, Dorpsplein 35, 3470 Kortenaken. Zij worden verwerkt conform de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van 27 april 2016. Wij verwerken de opgegeven persoonsgegevens enkel voor het doeleinde waarvoor ze worden ingezameld en enkel zolang dit nodig is. Je hebt het recht tot inzage, verbetering en – indien mogelijk – verwijdering van deze gegevens. Meer informatie over hoe wij jouw privacy waarborgen kan je terugvinden in ons privacybeleid: https://www.kortenaken.be/beleid—bestuur/privacyverklaring/privacyverklaring-gemeentebestuur . Een papieren versie van deze privacyverklaring is te verkrijgen aan het onthaal van het gemeentehuis. Voor meer info: 011 58 62 62 – privacy@kortenaken.be.

Met de steun van de Provincie Vlaams-Brabant

Wil je graag deelnemen aan de Kortenaken Cadeaubon? 


Ontdek alle ondernemers van Kortenaken en het Hageland


 

  Happy Hageland

De app Happy Hageland is een handige gratis app voor en over het Hageland, je kan er als inwoner én toerist terecht voor een uitgebreid aanbod aan informatie. Ook Kortenaken is hierbij aangesloten!

Zoek en vind alle lokale ondernemers en koop lokaal! Ben je zelf ondernemer en nog niet geregistreerd? Schrijf je dan gratis in via https://happyhageland.be/ .

Wonen & omgeving Ondernemen & werken Ondernemen in Kortenaken